Top-Builder pris för bästa fönster

Beständighet
Den stora förstärkningskammaren för ramen och bågen kombinerat med profilens utmärkta statiska parametrar garanterar varaktighet och användarnöje. En extra fördel är färgvaraktigheten – fönstren bleks inte och bevarar sina ursprungliga egenskapar.

Energisnålhet
IGLO-fönstrens konstruktion med fem kammare samt ett standardglaspaket försett med en varm kantförslutning i stål med värmegenomgångskoefficient U=1,0 (enligt standarden EN 674) är en garanti för energisnålhet, optimal temperatur i rummet samt hög ljustransmission. Oberoende provningar av värmegenomgångskoefficient som gjorts i Tjeckien bekräfta att IGLO-fönster kan berömma sig av isoleringsvärde från 0,89 W/(m2K). Användning av bästa konstruktionsmaterial och EPDM-tätningar påverkar fönstertätheten samt utgör ett skydd mot vindilar och nederbör.

Säkerhet
IGLO-fönster är tillverkat av profiler av högsta kvalitet som tillverkas av råmaterial och är 100% återvinningsbara – redan i standardutförande utgör de en säkerhetsgaranti. Fönsterprofilerna är nämligen utrustate med stålarmering i fönsterbågar och fönsterkarmar vilket ökar fönstrets stabilitet och statiska egenskaper. Moderna flerpunktsbeslag MACO med inbrottssäkra säkerhetskrokar utgör ett optimalt skydd mot inbrott. Dessutom är fönstren försedda med en spärr för felaktig handtagsläge samt – som ett av få fönster på marknaden – en lyftanordning för fönsterbågen som gör det lättare att stänga fönster samt mikroventilaion genom friktionsgångjärn.

Estetik
IGLO-fönster är en kombination av det moderna och det funktionella. De kombinerar banbrytande energisnåla lösningar med en utsök fin stil. De kan vara rektangulära, triangelformade, runda, trapetsformade, halvrunda – formen är i princip valfri och anpassas efter kundens önskemål. Den snövita profilen samt rika kulörvarianter gör att detta fönster uppfyller kraven på perfekta fönster och är utvecklat enligt de senaste trenderna inom arkitekturen. Fönstrens individuella karaktär kan ytterliggare framhävas av spröjsar och glasrutor i olika färger.

superbrand

Scroll to Top