Drutex Fönster

5 skäl för att köpa europas bästa och prisbelönda fönster

Moderna och billiga underhållsfria fönster av Drutex i IGLO 5 och IGLO 5 Classic system är en sammanlänkning av skönhet och funktionalitet med avancerade lösningar för energibesparing. Tack raffinerad design och modern teknologi som ger uttryck för den nutida kundens behov och preferenser garanterar IGLO 5 och IGLO 5 Classic fönster vardagskomfort, låga uppvärmningskostnader under vintersäsongen och låga elräkningar för luftkonditionering under sommaren. Dess grundläggande fördelar ligger i den höga säkerhetsnivån, vilket garanterar både din och din familjs lugn. Det innovativa systemet för MACO MULTI MATIC KS beslag tillsammans med femkammarprofilen och stålförstärkningen är en investering i fönstrens hållbarhet och hållfasthet. Med våra fönster får du det viktigaste – ett tryggt och varmt hus!

Energibesparing

Femkammarprofiler i IGLO fönster samt fönsterglasuppsättning utrustad med varm stålram med värmegenomgångkoefficient U=0,7 (enligt EN 674) garanterar besparing av värmeenergi, optimal innetemperatur, samt stor ljusgenomsläppning till lokalen. Oberoende tester av värmegenomgångskoefficienten bekräftade att IGLO fönster kännetecknas av enastående resultat vad gäller värmeisolering. Tillämpning av högkvalitativa konstruktionsmaterial och EPDM tätningar som påverkar fönstrens täthet garanterar skydd mot drag och ökar vattentäthet.

Säkerhet

Underhållsfria PVC fönster tillverkas av högkvalitativa GL SYSTEM profiler, vilka i sin tur tillverkas av ursprungsmaterialet och är till 100 % återvinningsbar. Dessa fönster garanterar redan i sitt standardutförande en utomordentlig säkerhet. Fönsterprofiler utrustas med stålarmering i såväl fönsterbladen som i karmarna, vilket höjer fönstret stabilitet och statiska egenskaper. Moderna omkretsbeslag från MACO med lyftsäkringar garanterar ett utmärkt skydd mot inbrott. Utöver detta utrustas fönstren med fellägesblockering för handtagen och som få på marknaden utrustas de även med fönsterblads lyft, vilket förenklar tillslutning av fönstret samt med

Scroll to Top